Windows 7/8/8.1, Windows Server 2008 R2/2012/2012 R2

1Download het bestand met het printerstuurprogramma.

2Sluit alle toepassingen behalve deze handleiding.

3Dubbelklik op het gedownloade bestand en pak het uit op een makkelijk toegankelijke locatie.

4Controleer of de printer is uitgeschakeld.

5Sluit de printer op de computer aan met behulp van de USB-kabel.

Zorg dat de USB-kabel goed is aangesloten.

6Schakel de printer uit.

De Wizard Nieuwe hardware gevonden wordt gestart en USB-printondersteuning wordt automatisch geïnstalleerd.

7Klik op [Apparaten en printers].

8Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram in de categorie [Niet opgegeven] en klik vervolgens op [Eigenschappen].

9Klik op het tabblad [Hardware].

10Klik op [Eigenschappen].

11Klik op het tabblad [Algemeen].

12Klik op [Instellingen wijzigen].

13Klik op het tabblad [Stuurprogramma].

14Klik op [Stuurprogramma bijwerken...].

15Klik op [Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken].

16Klik op [Bladeren...] en geef op waar de bronbestanden van het printerstuurprogramma zijn opgeslagen.

Selecteer het INF-bestand in de map [Disk1].

17Controleer de locatie van het printerstuurprogramma en klik op [Volgende].

18Klik op [Sluiten].

Als de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Apparaten en printers].

Opmerking

• Het getal na "USB" is afhankelijk van het aantal aangesloten printers.