Het configureren van de netwerkinstellingen voor een Ethernet-aansluiting

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u de netwerkinstellingen kunt configureren via het bedieningspaneel.

Belangrijk

• De instellingen in het menu Netwerkinstellingen en de standaardwaarden zijn als volgt:

• DHCP (Autom. verkrijgen): AAN

• IP-adres: 11.22.33.44

• Subnetmasker: 000.000.000.000

• Gateway-adres: 000.000.000.000

• Ethernet-snelheid: Auto

1Druk op de knop [Gebruikersinstellingen].

2Selecteer [7. Online-instellingen] met de knoppen [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-knop.

3Als [DHCP (Autom. verkrijgen)] op [Aan] staat, gaat u naar stap 4.

Om een statisch IP-adres te gebruiken, zet u [3. DHCP (Autom. verkrijgen)] op [Uit] en geeft u het IP-adres, subnetmasker en gatewayadres op via de volgende procedures. Vraag uw netwerkbeheerder om de waarden die u moet invoeren voor deze instellingen.

1. Selecteer [3. DHCP (Autom. verkrijgen)] met de knop [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-knop.

2. Selecteer [Uit] met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-knop.

3. Selecteer [4. IP-adres] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-knop.

Vraag uw netwerkbeheerder naar het IP-adres. Het huidige IP-adres wordt weergegeven.

4. Voer de waarde van ieder veld waarin de cursor verschijnt in met de cijfertoetsen.

5. Gebruik de scroll-knop om naar het volgende veld te gaan.

6. Herhaal de bovengenoemde twee stappen totdat u in alle velden waarden hebt ingevoerd en druk vervolgens op de toets [OK].

7. Specificeer de subnet mask en het gateway-adres op dezelfde wijze als het IP-adres.

4Druk na het invoeren van alle instellingen op de toets [Gebruikersinstellingen].

5Verschijnt er een bericht met de instructie om uw apparaat opnieuw op te starten, druk dan op de toets [OK].

6Zet het apparaat uit, wacht een paar seconden en zet het weer aan.

7Druk de configuratiepagina af en controleer of de instellingen juist zijn.

Opmerking

• Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Lijst-/proefafd.