USB-aansluiting

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u het apparaat op een computer aansluit met een USB-kabel. Koop een USB-kabel die compatibel is met uw computer.

1Sluit de USB interface-kabel aan op de USB interface-aansluiting van de printer en zorg ervoor dat de kabel vast ligt.

USB-interface illustratie

2Sluit het andere uiteinde van de interface-kabel aan op de USB interface-aansluiting van de computer en zorg ervoor dat de kabel vast ligt.

Het apparaat en de computer zijn nu met elkaar verbonden. Vervolgens dient u het printerstuurprogramma te installeren. Zie Downloaden en Het printerstuurprogramma installeren.