Aansluiten van het apparaat op een netwerk via een Ethernet-kabel

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u het apparaat op een netwerk aansluit met een 10BASE-T of 100BASE-TX ethernetkabel.

Belangrijk

• Voordat u met het apparaat werkt, is het belangrijk dat u iets van metaal aanraakt om mogelijke statische elektriciteit in uw lichaam te ontladen.

1Zet de printer uit met de schakelaar.

2Sluit de ethernetkabel aan op de ethernetpoort van het apparaat.

Ethernetinterface illustratie

3Sluit het andere uiteinde van de ethernetkabel aan op een hub of een ander netwerktoegangsapparaat.

4Zet de aan-/uitschakelaar aan.

Controleer de LED's op de ethernetpoort.

Genummerde illustratie ethernetinterface

brandt als 100BASE-TX in gebruik is en brandt niet als 10BASE-T in gebruik is.

brandt als de printer veilig is aangesloten op het netwerk.