Gebruik de opdracht "ipp" om de IPP-instellingen te configureren.

De instelling bekijken

Met de volgende opdracht geeft u de huidige IPP-instelling weer:

msh> ipp

Het resultaat is bijvoorbeeld:

timeout=900(sec)

auto=off

• Met de instelling "timeout" bepaalt u hoeveel seconden de computer blijft proberen om toegang te krijgen tot de netwerkprinter om afdruktaken te verzenden als er geen verbinding gemaakt kan worden.

• De instelling "automatisch" geeft de gebruikersverificatiemodus weer.

IPP time-out configuratie

Geef op hoeveel seconden gewacht moet worden voor een afdruktaak geannuleerd wordt als die om een of andere reden werd onderbroken. Dit kan worden ingesteld van 30 tot 65.535 seconden.

msh> ipp timeout {30 - 65535}

Configuratie IPP-gebruikersverificatie

Gebruik IPP-gebruikersverificatie om het afdrukken met IPP tot bepaalde gebruikers te beperken. De standaardinstelling is "uit".

msh> ipp auto {basic | digest | off} >

• "basis" en "samenvatting" zijn gebruikersverificatie-instellingen.

• Met quot;uit" verwijdert u de gebruikersverificatie.

Als u "basis" of "samenvatting" selecteert, raadpleeg dan het volgende onderdeel "IPP-gebruikersverificatie configureren" om de gebruikersnaam te configureren. Er zijn maximaal tien gebruikersnamen beschikbaar.

IPP-gebruikersverificatie configureren

Gebruik de volgende opdracht:

msh> ipp user

Het volgende bericht wordt weergegeven:

Input user number (1 to 10):

Geef het nummer, de gebruikersnaam en een wachtwoord op.

*******

Nadat u de configuratie heeft uitgevoerd, verschijnt het volgende bericht:

IPP configuration changed.