Subnetmasker

Een nummer dat wordt gebruikt om het IP-adres op het netwerk numeriek te "maskeren" of te verbergen door die delen van het adres te verwijderen die hetzelfde zijn voor alle apparaten op het netwerk.

Broadcast adres

Een opgegeven adres om gegevens te verzenden naar specifieke apparaten op het netwerk.

Opmerking

• Neem voor de bovenstaande adressen contact op met uw netwerkbeheerder.

• Als u het te configureren adres niet kent, gebruikt u de standaardwaarde van het apparaat.