TCP/IP-adres

Gebruik de opdracht "ifconfig" om de Ethernet-interface en TCP/IP voor de printer te configureren (IP-adres, subnetmasker, broadcastadres, standaardgatewayadres).

Referentie

msh> ifconfig

Configuratie

msh> ifconfig interface_name parameter address

Interfacenaam

Te configureren interface

ether

Ethernet-interface*1

*1 Als u geen interfacenaam heeft ingevoerd, wordt die automatisch ingesteld op de Ethernet-interface.

Parameter

Betekenis

(geen parameter)

IP-adres

netmasker

subnet masker

broadcast

broadcast adres

Opmerking

• Dit heeft invloed op de configuratie van de netwerkinterfacemodule van het gebruikte IP-adres.

• Om een adres met hexadecimalen in te voeren, gebruikt u het voorvoegsel "0x".