Aktivera inbäddad mönsterutskrift i skrivarfunktionen

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck 3 gånger på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Skydd mot obehörig utskrift: Skrivare].

6Tryck på [Ändra] för "Inst f skydd mot obehörig kopiering".

7Tryck på [På], följt av [OK].

8Tryck på [Ändra] för "Obligatoriskt skydd mot obehörig kopiering".

9Ange om utskrift av det inbäddade mönstret ska vara obligatoriskt eller inte.

• [Drivrut./Kommando]

Utskrift av det inbäddade mönstret är inte obligatoriskt.

Med hjälp av skrivardrivrutinen kan användarna välja om det inbäddade mönstret ska skrivas ut och kan ange inställningarna.

• [Drivrutin/Kommando (de flesta inst.)]

Utskrift av det inbäddade mönstret är obligatoriskt.

Med hjälp av skrivardrivrutinen kan användare ange inställningar för det inbäddade mönstret, förutom för typ och tjocklek.

• [Maskininställning(ar)]

Utskrift av det inbäddade mönstret är obligatoriskt.

Användare kan inte ange inställningar för inbäddade mönster i skrivardrivrutinen.

10Tryck på [OK] två gånger.

11Logga ut.

Obs

• Mer information om inställningarna för att ange mönstret med hjälp av maskinen finns i Connecting the Machine/ System Settings.