Aktivera Identifiera datasäkerhet f kopiering

Om ett dokument som skrivs ut kopieras, faxas, skannas eller sparas på dokumentservern visas kopian i grått.

För detaljerad information om vilka tillvalsenheter som krävs för denna funktion, se handboken Getting Started (Komma igång).

Viktigt

• Om ett dokument som inte är kopieringsskyddat kopieras, faxas, skannas eller sparas är kopian inte nertonad.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck 3 gånger på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Identifiera datasäkerhet f kopiering].

Bild av användarpanelens skärm

6Tryck på [På].

Om du inte vill ange "Identifiera datasäkerhet f kopiering", välj [Av].

7Tryck på [OK].

8Logga ut.