Aktivera utskrift av inbäddade mönster i kopiatorn och dokumentserverns funktioner

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck 3 gånger på [NedåtpilNästa].

5Välj antingen [Skydd mot obehörig kopieutskrift: Kopiator] eller [Skydd mot obehörig kopieutskrift: Dokumentserver].

6Tryck på [Ändra] för "Obligatoriskt skydd mot obehörig kopiering".

7Ange om utskrift av det inbäddade mönstret ska vara obligatoriskt eller inte.

• [Av]

Utskrift av det inbäddade mönstret är inte obligatoriskt.

Från kopiatorns/dokumentserverns skärm kan användarna ange om utskrift ska ske med det inbäddade mönstret och ange dess inställningar.

• [På: Anv. kan ändra vissa inst. ]

Utskrift av det inbäddade mönstret är obligatoriskt.

Från kopiatorns/dokumentserverns skärm kan användarna ange de inbäddade mönsterinställningarna förutom typ och tjocklek.

• [På: Anv. kan inte ändra inst. ]

Utskrift av det inbäddade mönstret är obligatoriskt.

Användarna kan inte ange inställningarna för det inbäddade mönstret från skärmen Kopiator/Dokumentserver.

8Tryck på [OK] två gånger.

9Logga ut.

Obs

• Mer information om inställningarna för att ange mönstret med hjälp av maskinen finns i Connecting the Machine/ System Settings.