Återställa användarräkneverk för utskriftsvolym

När användarräkneverken för utskriftsvolym återställs eller när begränsad utskriftsvolym höjs kan användaren skriva ut mer än hans eller hennes tillåtna utskriftsvolym.

1Logga in som användaradministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [Visa/Rensa/Skriv ut räkneverk per användare].

Bild av användarpanelens skärm

5Tryck på [Utskriftsvolym].

En lista över användarräkneverkens utskriftsvolym visas.

6För att återställa användarräkneverken för utskriftsvolym trycker du på [Nollstl.] under "Alla användare". För att återställa räkneverken för utskriftsvolym för valda användare, väljer du de användare vars räkneverk du vill återställa och trycker sedan på [Nollstl.] under "Per användare".

Bild av användarpanelens skärm

För att välja alla användare som visas på sidan, tryck på [Välj allt på sidan].

7Välj [Utskriftsvolym] och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelens skärm

8Logga ut.

Obs

• Du kan också använda [Adressbok] i Web Image Monitor för att återställa räkneverken för utskriftsvolym. Använd kontrollpanelen om du vill återställa alla användares räkneverk för utskriftsvolym samtidigt.