Skriva ut en lista över användarräkneverkens utskriftsvolym

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [Visa/Rensa/Skriv ut räkneverk per användare].

Bild av användarpanelens skärm

5Tryck på [Utskriftsvolym].

En lista över användarräkneverkens utskriftsvolym visas.

För att välja alla användare som visas på sidan, tryck på [Välj allt på sidan].

6För att skriva ut en lista över användarräkneverkens utskriftsvolym trycker du på [Skriv räknv.lista] under "Alla användare". För att skriva ut en lista över användarräkneverkens utskriftsvolym med endast valda användare, väljer du vilka användares räkneverk du vill skriva ut och trycker sedan på [Skriv räknv.lista] under "Per användare".

Bild av användarpanelens skärm

7Välj vilket räkneverk du vill skriva ut ifrån listan och tryck på [Utskrift].

Bild av användarpanelens skärm

8Logga ut.

Obs

• Listor över användarräkneverk för utskriftsvolym kan endast skrivas ut om följande pappersformat är laddat i papperskassetten: A4, 8 1/2 × 11 tum, B4, 8 1/2 × 14 tum, A3, eller 11 × 17 tum.