Konfigurera automatisk återställning

Räkneverket för utskriftsvolym kan återställas vid en angiven tidpunkt.

För detaljerad information om vilka tillvalsenheter som krävs för denna funktion, se handboken Getting Started (Komma igång).

Tillval

Detaljer

Varje månad

Återställer utskriftsvolymen på angivet klockslag/datum varje månad.

Ange datum

Återställer utskriftsvolymen (endast en gång) på angivet klockslag/datum.

Ange cykel

Återställs efter ett angivet intervall enligt ett referensdatum och återställs sedan vid samma intervall.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck 4 gånger på [NedåtpilNästa].

5Tryck på[Räkneverk f utskr.volym: Schemalagd/ang återställn.inst.].

Bild av användarpanelens skärm

6Välj [Varje månad], [Ange datum] eller [Ange cykel].

7Konfigurera villkoren.

8Tryck på [OK].

9Logga ut.

Obs

• Om maskinen är avstängd vid angiven tidpunkt på den angivna dagen, återställs utskriftsvolymen när strömmen slås på.

• Om du väljer ett datum i [Varje månad], exempelvis den 31 varje månad - ett datum som finns vissa månader men inte andra - kommer utskriftsvolymen att återställas klockan 24:00 den 1a dagen i månaden som följer den månad som inte har 31 dagar.