Toegangsrechten voor elke gebruiker configureren voor opgeslagen bestanden

Dit kan door de gebruikersbeheerder of eigenaar worden ingesteld.

Geef de gebruikers en hun toegangsrechten op voor bestanden die door een bepaalde gebruiker worden opgeslagen.

Dit maakt het beheer van toegangsrechten eenvoudiger dan wanneer voor elk opgeslagen bestand apart toegangsrechten worden toegewezen en beheerd.

Belangrijk

• Als bestanden ontoegankelijk worden, moet u de gebruikersbeheerder vragen om de toegangsrechten voor de bestanden opnieuw in te stellen.

1De gebruikersbeheerder of de eigenaar logt in via het bedieningspaneel.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Selecteer de gebruiker.

4Druk op [Beveiliging].

5Druk onder "Bestand(en) beveiligen" op [Progr/Wijz/Verwijd] voor "Toestem. voor Gebr./Groep.".

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Nieuw progr.].

7Selecteer de gebruikers of de groep die u wilt registreren.

U kunt meerdere gebruikers selecteren.

Als u op [Alle gebruikers] drukt, worden alle gebruikers geselecteerd.

8Druk op [Afsluit.].

9Selecteer de gebruiker aan wie u toegangsrechten wilt verlenen en selecteer de betreffende rechten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Selecteer één van de volgende toegangsrechten: [Alleen lezen], [Bewerken], [Bew./Verw.] of [Totale controle].

10Druk op [Afsluit.].

11Druk op [OK].

12Druk op [Afsluit.].

13Log uit.

Opmerking

• Met de rechten voor "Bewerken", "Bew./Verw." en "Totale controle" kan een gebruiker bewerkingen uitvoeren waarmee gevoelige informatie kan worden gewijzigd of verloren kan gaan. Het is verstandig om algemene gebruikers alleen het recht "Alleen-lezen" toe te wijzen.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.