De eigenaar van een document wijzigen

Met deze procedure kunt u de eigenaar van een document wijzigen.

Alleen de bestandbeheerder kan de eigenaar van een document wijzigen.

1Log in als bestandsbeheerder via het bedieningspaneel.

2Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op de [Home]-knop op het bedieningspaneel en druk op het pictogram van de [Document Server] op het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

4Selecteer de map.

5Selecteer het bestand.

6Druk op [Bestandsinf. wijzigen].

7Druk op [Wijz. toeg.privil.].

8Druk op [Wijzigen] voor Eigenaar.

9Selecteer de gebruiker die u wilt registreren.

10Druk op [Afsluit.].

11Druk op [OK].

12Log uit.