Wachtwoorden opgeven voor opgeslagen bestanden

Dit kan worden ingesteld door de bestandsbeheerder of eigenaar.

1De bestandsbeheerder of de eigenaar logt in via het bedieningspaneel.

2Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op de [Home]-knop op het bedieningspaneel en druk op het pictogram van de [Document Server] op het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

4Selecteer de map.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer het bestand.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Bestandsinf. wijzigen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [Wachtwoord wijz.].

8Voer het nieuwe wachtwoord in voor het opgeslagen bestand en druk vervolgens op [OK].

U kunt voor het wachtwoord 4 tot 8 cijfers gebruiken.

9Voer het wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

Het pictogram slot wordt weergegeven naast een opgeslagen bestand dat is beveiligd met een wachtwoord.

10Druk op [OK].

11Log uit.