Het Device Certificate selecteren

Selecteer het certificaat dat u wilt gebruiken onder IEEE 802.1X uit de apparaatcertificaten die vooraf op het apparaat zijn aangemaakt en geïnstalleerd. Voor meer informatie over het aanmaken en installeren van een apparaatcertificaat, zie Communicatiepaden via een apparaatcertificaat beschermen.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Apparaatcertificaat] onder "Beveiliging".

4Selecteer het certificaat dat gebruikt moet worden voor IEEE 802.1X uit de keuzelijst in "IEEE 802.1X" onder "Certificaat".

5Klik op [OK].

6“Bijwerken...” verschijnt. Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Als het vorige scherm niet wordt weergegeven nadat u op [OK] hebt geklikt, wacht u even en vernieuwt u vervolgens de internetbrowser.

7Log uit.