Communicatiepaden via een apparaatcertificaat beschermen

Dit apparaat kan zijn communicatiepaden beschermen en gecodeerde communicatie tot stand brengen met behulp van SSL/TLS, IPsec, S/MIME of IEEE 802.1X. Het kan ook PDF's beschermen via een digitale handtekening voor PDF of PDF/A.

Om deze functies te gebruiken, is het noodzakelijk om vooraf een apparaatcertificaat voor het apparaat te installeren.

De volgende typen apparaatcertificaten kunnen worden gebruikt:

Belangrijk

• De beheerder dient de vervaldata van certificaten te beheren en de certificaten voor hun vervaldatum te hernieuwen.

• De beheerder dient te controleren of de uitgever van het certificaat rechtmatig is.

• Als SHA256 of SHA512 is geselecteerd als de "Algoritme handtekening" van het apparaatcertificaat, is Windows XP SP3 of later vereist om het apparaat te verbinden via Internet Explorer 6.0.