Een Site certificaat installeren

Installeer een sitecertificaat (basis CA-certificaat) om de betrouwbaarheid van de verificatieserver te controleren. U hebt ten minste een certificaat nodig dat is uitgegeven door de certificeringsinstantie die het servercertificaat heeft ondertekend of een certificaat van een hogere certificeringsinstantie.

Alleen PEM-sitecertificaten (Base-64 gecodeerde X.509) kunnen worden geïmporteerd.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Site certificaat] onder "Beveiliging".

4Klik op [Bladeren] voor "Site certificaat om te importeren" en selecteer het CA-certificaat dat u hebt verkregen.

5Klik op [Openen].

6Klik op [Import].

7Controleer of de [Status] van het geïmporteerde certificaat "Betrouwbaar" weergeeft.

Als [Site certificaat controleren] [Actief] is en de [Status] van het certificaat [Onbetrouwbaar] is, is communicatie wellicht niet mogelijk.

8Klik op [OK].

9Log uit.