Een apparaatcertificaat creëren en installeren via Web Image Monitor (zelfondertekend certificaat)

U kunt het apparaatcertificaat maken en installeren met Web Image Monitor. Zie de Help-functie van Web Image Monitor voor meer informatie over de weergegeven en te selecteren items.

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een zelfgemaakt certificaat kunt gebruiken als apparaatcertificaat.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Apparaatcertificaat] onder "Beveiliging".

4Selecteer het rondje naast het nummer van het certificaat dat u wilt maken.

Om SSL/TLS te gebruiken, selecteert u [Certificaat 1]. Om een ander protocol te gebruiken, selecteert u het certificaatnummer dat u wilt gebruiken.

5Klik op [Creëren].

Klik op [Verwijderen] om het apparaatcertificaat van het apparaat te verwijderen.

6Configureer de benodigde instellingen.

Als u het apparaatcertificaat voor S/MIME, Digitale PDF-handtekening of Digitale PDF/A-handtekening wilt gebruiken, voert u het e-mailadres van de apparaatbeheerder in de e-mailinstellingen in.

7Klik op [OK].

De instelling is gewijzigd.

8Klik op [OK].

9Als er een beveiligingswaarschuwing weergegeven wordt, bekijk dan de details en selecteer "Doorgaan naar deze website".

"Geïnstalleerd" wordt weergegeven onder Status certificaat om aan te geven dat er een apparaatcertificaat geïnstalleerd is voor het apparaat.

10Log uit.