Het apparaatcertificaat creëren (uitgegeven door een certificeringsinstantie)

U kunt het apparaatcertificaat maken met Web Image Monitor. Zie de Help-functie van Web Image Monitor voor meer informatie over de weergegeven en te selecteren items.

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een apparaatcertificaat dat is uitgegeven door een certificeringsinstantie kunt gebruiken.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Apparaatcertificaat] onder "Beveiliging".

4Selecteer het rondje naast het nummer van het certificaat dat u wilt maken.

Om SSL/TLS te gebruiken, selecteert u [Certificaat 1]. Om een ander protocol te gebruiken, selecteert u het certificaatnummer dat u wilt gebruiken.

5Klik op [Verzoek].

6Configureer de benodigde instellingen.

7Klik op [OK].

De instelling is gewijzigd.

8Klik op [OK].

"Verzoeken" wordt weergegeven voor "Status certificaat".

9Log uit.

10Vraag het apparaatcertificaat aan bij de certificeringsinstantie.

Op welke manier het certificaat moet worden toegepast nadat u dit heeft gemaakt, hangt af van de betreffende certificeringsinstantie. Neem contact op met de certificaatinstantie voor meer informatie.

Voor de toepassing, klikt u op het pictogram illustratie webbrowserWeb Image Monitor Details en gebruikt u de informatie die in "Certificaatdetails" verschijnt.

Opmerking

• Als u twee certificaten tegelijk aanvraagt, wordt de certificeringsinstantie wellicht niet weergegeven. Als u een certificaat installeert, moet u de certificaatbestemming en de installatieprocedure goed controleren.

• U kunt Web Image Monitor gebruiken voor het aanmaken van het apparaatcertificaat, maar niet voor aanvragen van het certificaat bij een certificaatinstelling.

• Klik op [Annuleer verzoek] om het verzoek voor het apparaatcertificaat te annuleren.