Een apparaatcertificaat creëren en installeren via het bedieningspaneel (zelfondertekend certificaat)

Creëer en installeer het apparaatcertificaat via het bedieningspaneel.

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een zelfgemaakt certificaat kunt gebruiken als apparaatcertificaat.

1Log in als netwerkbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk 3 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Apparaatcertificaat programmeren / verwijderen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Controleer of [Programma] geselecteerd is.

7Druk op [Certificaat 1].

Alleen [Certificaat 1] kan via het bedieningspaneel worden gecreëerd.

8Configureer de benodigde instellingen.

Als u het apparaatcertificaat voor S/MIME, Digitale PDF-handtekening of Digitale PDF/A-handtekening wilt gebruiken, voert u het e-mailadres van de apparaatbeheerder in de e-mailinstellingen in.

9Druk op [OK].

"Geïnstalleerd" wordt weergegeven onder Status certificaat om aan te geven dat er een apparaatcertificaat geïnstalleerd is voor het apparaat.

10Log uit.

Opmerking

• Selecteer [Verwijderen] om het apparaatcertificaat van het apparaat te verwijderen.

• Om het apparaatcertificaat te gebruiken dat op het apparaat is gemaakt voor S/MIME of Digitale PDF/A-handtekening, stelt u "Certificaat" in Web Image Monitor in op [Certificaat 1].