Het geheugen wissen

U kunt alle gegevens op de harde schijf wissen door ze te overschrijven. Dit is nuttig als u uw apparaat verplaatst of van de hand doet.

De volgende gegevens worden ook gewist door Het geheugen wissen. Voor meer informatie over het gebruik van het apparaat na het uitvoeren van Het geheugen wissen neemt u contact op met de verkoper.

Belangrijk

• Als de hoofdschakelaar van het apparaat op uit wordt gezet voordat "Hele geheugen verwijderen" is voltooid, wordt het overschrijven onderbroken en blijven er gegevens op de harde schijf staan.

• Stop het overschrijven niet tijdens het proces. Als u dat wel doet, kan de harde schijf beschadigd raken.

• Het is raadzaam om een back-up van de gebruikerscodes, de tellers voor elke gebruikerscode en het adresboek te maken met Device Manager NX voordat u de harde schijf wist. U kunt ook met Web Image Monitor een back-up van het adresboek maken. Raadpleeg de helpfunctie van Device Manager NX of Web Image Monitor voor meer informatie.

• De enige beschikbare bewerking tijdens het proces "Hele geheugen verwijderen" is pauzeren. Wanneer "Willekeurige cijfers" is geselecteerd en is ingesteld op 3 keer overschrijven, duurt het proces "Het geheugen wissen" maximaal 4 uur en 45 minuten.

• De functie "Het geheugen wissen" wist ook de beveiligingsinstellingen van het apparaat, zodat daarna apparaat- en gebruikersbeheer niet meer mogelijk zal zijn. Zorg ervoor dat de gebruikers geen gegevens op het apapraat opslaan nadat de functie "Het geheugen wissen" is afgerond.