Gegevens op de harde schijf verwijderen

Op de harde schijf van het apparaat worden alle documentgegevens van de kopieer-, printer- en scannerfuncties opgeslagen. Daarnaast worden de gegevens van de Document Server en codetellers van gebruikers en het adresboek hier ook opgeslagen.

Om te voorkomen dat er gegevens op de harde schijf uitlekken voordat u het apparaat wegdoet, kunt u alle gegevens overschrijven die zijn opgeslagen op de harde schijf. Daarnaast kunt u de tijdelijk opgeslagen gegevens automatisch overschrijven.

Als de harde schijf niet geïnstalleerd is, kunt u het geheugen van de computer overschrijven.

Opmerking

• Als uw apparaat beschikt over het Smart Operation Panel, dient u ook de gegevens die op het bedieningspaneel staan opgeslagen te formatteren als u de opgeslagen gegevens op de harde schijf van het apparaat wilt verwijderen. U kunt de opgeslagen gegevens op het bedieningspaneel formatteren in [Eigenschapinstellingen scherm initialiseren] in [Apparaatinstellingen van scherm] onder [Schermeigenschappen]. U kunt de instellingen onder [Schermeigenschappen], afzonderlijke toepassingsinstellingen en het cachegeheugen formatteren.