Wismethodes

U kunt kiezen uit de volgende methodes voor het wissen van gegevens:

Opmerking

• De standaardmethode voor wissen is "Willekeurige cijf." en het standaard aantal overschrijvingen is 3.

• NSA is de afkorting voor "National Security Agency" in de Verenigde Staten.

• DoD is de afkorting voor "Department of Defense" in de Verenigde Staten.

• Als uw apparaat is uitgerust met de optie Enhanced Security HDD, gooit de harde schijf automatisch de coderingssleutel weg, zodat het onmogelijk is om de gegevens op de harde schijf te decoderen voordat de gegevens zijn gewist aan de hand van de geselecteerde methode.