Uitsluiting van wachtwoorden opheffen

1Log in op Web Image Monitor als gebruikersbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Adresboek].

3Selecteer de account van de uitgesloten gebruiker.

4Klik op [Gedetailleerde invoer] en klik vervolgens op [Wijzigen].

5Zet "Uitsluiting" op [Inactief] onder "Verificatie informatie".

6Klik op [OK].

7Log uit.

Opmerking

• U kunt de uitsluiting van het wachtwoord door de beheerder en supervisor annuleren door het apparaat uit te zetten en weer aan, of door de instelling te annuleren in [Beheerder programmeren/wijzigen] onder [Configuratie] in Web Image Monitor.