Gebruikersuitsluitingsfunctie

Als er meerdere keren een verkeerd wachtwoord wordt ingevoerd, dan voorkomt de uitsluitingsfunctie verdere inlogpogingen van gebruikers onder dezelfde log-in gebruikersnaam. Zelfs wanneer de uitgesloten gebruiker later het juiste wachtwoord invoert, zal de verificatie mislukken en kan het apparaat niet worden gebruikt, totdat de uitsluitperiode is verlopen, of een beheerder of supervisor de uitsluiting uitschakelt.

Om de uitsluitingsfunctie te kunnen gebruiken voor gebruikersverificatie, moet de verificatiemethode zijn ingesteld op basisverificatie. Bij andere verificatiemethodes beschermt de uitsluitingsfunctie alleen supervisor- en beheerdersaccounts, niet de algemene gebruikeraccounts.

Items uitsluitingsinstelling

De instellingen van de uitsluitingsfunctie kunnen worden gemaakt met behulp van Web Image Monitor.

Instellingsitem

Beschrijving

Instellingswaarden

Standaardinstelling

Uitsluiting

Geef op of de uitsluitingsfunctie in- of uitgeschakeld moet worden.

• Actief

• Inactief

Inactief

Aantal pogingen voor uitsluiting

Geef het aantal verificatiepogingen op dat is toegestaan voordat uitsluiting wordt toegepast.

1-10

5

Uitsluiting vrijlatingstimer

Geef op of de uitsluiting moet worden geannuleerd of behouden na afloop van een opgegeven periode.

• Actief

• Inactief

Inactief

Gebruiker uitsluiten voor

Geef het aantal minuten op waarna de uitsluiting wordt geannuleerd.

1-9999 min.

60 min.

Vrijgaverechten uitsluiting

De volgende beheerders hebben ontgrendelingsrechten:

Uitgesloten gebruiker

Beheerder voor ontgrendeling

Algemene gebruiker

Gebruikersbeheerder

Gebruikersbeheerder, netwerkbeheerder,

Bestandsbeheerder, apparaatbeheerder

Supervisor

Supervisor

Apparaatbeheerder