Automatisch uitloggen

Nadat u inlogt, wordt u automatisch uitgelogd bij het apparaat als u het bedieningspaneel gedurende een bepaalde tijd niet gebruikt. Deze functie heet "Automatisch uitloggen". Geef op hoe lang het apparaat moet wachten voordat automatisch uitloggen wordt uitgevoerd.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Tijdinstellingen].

4Druk op [Autom. Timer log-out].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer [Aan].

Als u [Autom. Timer log-out] niet wilt opgeven, selecteert u [Uit].

6Voer "10" tot "999" (seconden) in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u een fout maakt, druk dan op [Wissen].

7Druk op [OK].

8Log uit.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de knop [Inloggen/Uitloggen]. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Als u op [Ja] klikt, wordt u automatisch uitgelogd.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Uitlog.]. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Als u op [OK] klikt, wordt u automatisch uitgelogd.

Opmerking

• U kunt automatische uitloginstellingen voor Web Image Monitor instellen in [Webpagina]. Raadpleeg de Help-functie van Web Image Monitor voor meer informatie.