De gebruikersuitsluitingsfunctie instellen

1Log in als de apparaatbeheerder via Web Image Monitor.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [User Lockout Policy] onder "Beveiliging".

4Stel "Uitsluiting" in op [Actief].

5Selecteer in het keuzemenu het aantal inlogpogingen dat is toegestaan voordat uitsluiting wordt toegepast.

6Als u bij uitsluiten de uitsluiting na een bepaalde tijd weer wilt opheffen, stelt u Lockout Release Timer in op [Actief].

7Voer in het veld "Gebruiker uitsluiten voor" het aantal minuten in waarna uitsluiting wordt uitgeschakeld.

8Klik op [OK].

Gebruiker Uitsluitingspolicy is ingesteld.

9Log uit.