Instell. gegevensoverdracht vr autom. programm. adresbk

Informatie die niet automatisch in het adresboek wordt geregistreerd, kan worden opgegeven door deze van andere, al eerder geregistreerde gebruikers te kopiƫren. De informatie wordt daarna geregistreerd.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Instell. gegevensoverdracht vr autom. programm. adresbk]

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op [Gegevens overdragen]

6Gebruik de cijfertoetsen om het registratienummer van het adresboek in te voeren om de opgegeven instellingen toe te passen en druk op [Scherp].

7Druk op [OK].

8Log uit.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de knop [Inloggen/Uitloggen]. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Als u op [Ja] klikt, wordt u automatisch uitgelogd.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Uitlog.]. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Als u op [OK] klikt, wordt u automatisch uitgelogd.