Gebruik van het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

De pictogrammen voor alle functies worden weergegeven op het [Home]-scherm.

U kunt snelkoppelingen naar vaak gebruikte programma's of internetpagina's toevoegen aan het [Home]-scherm. De pictogrammen van toegevoegde snelkoppelingen worden weergegeven op het [Home]-scherm. U kunt de programma's of internetpagina's eenvoudig oproepen door op het pictogram van de snelkoppeling te drukken.

Om het [Home]-scherm weer te geven, drukt u op de [Home]-knop.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Kopieermachine]Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om kopieën te maken.

Zie Kopiëren / Document Server voor meer informatie over het gebruik van de kopieerfunctie.

2. [Fax]Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om faxen te verzenden of te ontvangen.

Zie Faxen voor meer informatie over het gebruik van de faxfunctie.

3. [Scanner]Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om originelen te scannen en beelden op te slaan als bestanden.

Zie Scannen voor meer informatie over het gebruik van de scannerfunctie.

4. [Printer]Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om het apparaat als printer te gebruiken.

Zie Afdrukken voor meer informatie over het maken van instellingen voor de printerfunctie.

5. Afbeelding voor het Home-scherm

U kunt een afbeelding zoals een bedrijfslogo weergeven op het [Home]-scherm. Om de afbeelding te wijzigen, zie Een afbeelding weergeven op het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel).

6. Pijl-omhoog/Pijl-omlaag

Druk op deze toetsen om naar een andere pagina te gaan wanneer de pictogrammen niet op één pagina kunnen worden weergegeven.

7. Snelkoppelingen

U kunt snelkoppelingen naar programma's of internetpagina's toevoegen aan het [Home]-scherm. Voor meer informatie over het registreren van snelkoppelingen, zie Pictogrammen toevoegen aan het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel). Het programmanummer verschijnt onderaan het pictogram van de snelkoppeling. Voor meer informatie over voorbeelden van snelkoppelingen die u kunt programmeren, zie Voorbeeld van programma's.

8. [Adresboekbeheer]Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk hierop om het adresboek weer te geven.

Voor meer informatie over het gebruik van het adresboek, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

9. [Browser]Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om internetpagina's weer te geven.

Voor meer informatie over het gebruik van de browserfunctie, zie De browserfunctie gebruiken.

10. [Documentserver]Illustratie van bedieningspaneel

Druk op deze toets om documenten op de harde schijf van het apparaat op te slaan of af te drukken.

Zie Kopiëren / Document Server voor meer informatie over het gebruik van de functie Documentserver.