Pictogrammen toevoegen aan het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

U kunt snelkoppelingen toevoegen naar programma's die zijn opgeslagen in de kopieerapparaat-, fax- of scannermodus of internetpagina's die bij Favorieten geregistreerd zijn met behulp van de browserfunctie.

U kunt ook pictogrammen controleren van functies en softwaretoepassingen die u uit het [Home-scherm heeft verwijderd.