Voorbeeld van programma's

Kopieermodus

Programmanaam

Beschrijving van programma

Effect

Milieuvriendelijk kopiëren

Specificeer [Comb. 2-zijd.] in [Duplex/combi./reeks].

U kunt hiermee papier en toner besparen.

Gedagtekende vertrouwelijke kopie

Specificeer bij [Bew./Stempel] [VERTROUWELIJK] onder [Voor.ingest. Stmp.] en [Datumstempel].

U kunt het nog duidelijker maken dat het vertrouwelijke kopieën betreft door "VERTROUWELIJK" en de datum op de kopieën af te drukken.

Conferentiemateriaal kopiëren

Specificeer [Comb. 2-zijd.] in [Duplex/combi./reeks] en [Nieten] in [Afwerken].

Hiermee kunnen conferentiematerialen efficiënt worden gekopieerd.

Tijdschrift kopiëren

Specificeer [Tijdschrift] in [Duplex /Combineren / Reeks] en [Nieten: Midden] in [Afwerken].

Hiermee kunt u papier besparen. U kunt ook afdruktaken zoals het maken van folders binnenshuis uitvoeren in plaats van ze door een extern bedrijf te laten afdrukken.

Kopiëren in één formaat

Specificeer [Gem.form] in [Speciaal origineel] en [Autom. verkl./vergr.] op het beginscherm

Het is mogelijk kopieën van verschillende formaten op één papierformaat te kopiëren, zodat het eenvoudiger is ze te beheren.

Bedrijfsnaam op kopieën stempelen

Specificeer [Gebruikersstempel] in [Bew./Stempel].

Het is mogelijk uw bedrijfsnaam op kopieën (zoals werk- of bouwtekeningen) te stempelen. Uw bedrijfsnaam dient daarvoor eerst in het apparaat te worden geregistreerd.

Miniatuurkopie

Specificeer [Comb.1-zijd.] in [Duplex/combi./reeks].

U kunt maximaal acht pagina's op één zijde van een vel papier kopiëren. Hierdoor bespaart u papier.

Kopie opslaan: XXXX

(vervang XXXX door een mapnaam)

Geef een map op in [Opslagmap] in [Bestand opslaan].

U kunt mappen gebruiken om opgeslagen bestanden te organiseren op gebruikersnaam of op het beoogde gebruik.

Scannermodus

Programmanaam

Beschrijving van programma

Effect

PDF's scannen

Selecteer [Kleur: Tekst / Foto] in [Scaninstellingen]. Selecteer in [Verzend Bestandstype/Naam] het item [PDF] onder [Bestandstype] en voer bedrijfsgegevens in zoals "Vestiging in Londen: dagelijks rapport" onder [Bestandsnaam].

Het is mogelijk documenten efficiënt te scannen.

Hoge compressiebestanden PDF scannen

Selecteer [Kleur: Tekst / Foto] in [Scaninstellingen] en [Hoge compressie PDF] in [Verzend Bestandstype/naam].

U kunt het gegevensformaat van gescande documenten comprimeren, zodat u ze kunt verzenden en opslaan.

Scannen om op te slaan voor de lange termijn

Selecteer [PDF/A] in [Verzend Bestandstype/naam].

U kunt documenten gemakkelijk digitaliseren naar het bestandsformaat "PDF/A" file format, dat geschikt is voor langdurige opslag.

Scannen in één formaat

In [Scaninstellingen] selecteert u [Gem. orig. form.] onder [Scanformaat] en geef de afgewerkte grootte op van gescande gegevens met [Verkl/vergr] onder [Bewerken].

U kunt deze stap om één formaat te kiezen overslaan, als u gescande gegevens opnieuw afdrukt.

Scannen met digitale handtekening

In [Verzend Bestandstype/naam], geef [PDF] op bij [Bestandstype] en geef ook [Digit. handtekening] op.

Het is mogelijk om een digitale handtekening aan een belangrijk document (zoals een contract) toe te voegen, zodat het opvalt als er met de gegevens is geknoeid.

Gescand bestand delen

Specificeer [Delen] in [Origin. invoertype].

Het is mogelijk een origineel dat uit meerdere pagina's bestaat te scannen als één bestand door deze over groepen van een opgegeven aantal pagina's te verdelen.

Scannen in hoge resolutie

Geef de instellingen om op gescande gegevens in TIFF-indeling op te slaan. Geef ook een hogere resolutie op in [Scaninstellingen].

Gescande documenten behouden veel van de details van de originelen, maar de omvang van de gegevens kan tamelijk groot zijn.

Scannen in batches

Selecteer [Batch] in [Origin. invoertype].

Het is mogelijk meerdere scans toe te passen op een groot volume originelen en de gescande originelen als één taak te versturen.

Scannen naar XXXX

(vervang XXXX door een bestemmingsnaam)

Selecteer e-mail- of mapbestemmingen uit de lijst die is geregistreerd in het adresboek van het apparaat en geef vervolgens de scaninstellingen op.

Als u bestemmingen en scaninstellingen registreert die u vaak gebruikt, kunt u de procedures om deze op te geven overslaan bij het verzenden van een gescand bestand.

Scan opslaan: XXXX

(vervang XXXX door een mapnaam)

Geef een map op in [Opslagmap] in [Bestand opslaan].

U kunt mappen gebruiken om opgeslagen bestanden te organiseren op gebruikersnaam of op het beoogde gebruik.

Faxmodus

Programmanaam

Beschrijving van programma

Effect

Het resultaat van de faxverzending bekijken

Selecteer [Voorvertoning] op het beginscherm en specificeer [E-mail verzendresultaat] in [TX modus].

U kunt de verzendinstellingen voor en na verzending controleren.

Opgegeven tijd voor versturen van fax

Specificeer [Uitgest. verz.] in [TX modus].

U kunt een fax op een opgegeven tijdstip versturen.

Afdelingsfax versturen

Specificeer [Faxkoptekst] in [TX modus].

Deze instelling kan gebruikt worden als de ontvanger doorstuurbestemmingen als afzenders opgeeft.

Opmerking

• Afhankelijk van de geïnstalleerde opties, kunnen sommige functies mogelijk niet geregistreerd worden. Voor meer informatie, zie Functies waarvoor optionele configuraties vereist zijn.

• De namen van programma's hierboven zijn slechts voorbeelden. U kunt een programma een naam naar keuze geven.

• Afhankelijk van uw bedrijfsgegevens of het type documenten dat moet worden gescand, is het registreren van een programma niet raadzaam.