Een afbeelding weergeven op het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

U kunt een afbeelding zoals een bedrijfslogo weergeven in het [Home]-scherm.

Om een afbeelding te laden, dient u de afbeelding op te slaan in de volgende bestandsindeling:

Bestandsindeling:

PNG (aanbevolen) of JPEG*1

*1 Voor een JPEG-afbeelding vermindert u de horizontale grootte van het beeld tot 94% van het oorspronkelijke formaat voor gebruik.

Aantal pixels:

324 × 66 pixels

Maximale bestandsgrootte:

45 KB

Opmerking

• Het apparaat heeft geen ondersteuning voor 1-bit, 2-bits en 4-bits grijswaardenafbeeldingen.

• De afbeelding die wordt weergegeven in het standaard [Home]-scherm, wordt ook weergegeven in het [Home]-scherm van elke gebruiker. Op de [Home]-schermen van individuele gebruikers kunnen geen verschillende afbeeldingen worden weergegeven.