[Home]-schermtypen en hoe u deze aanpast (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

De pictogrammen voor alle functies worden weergegeven op het [Home]-scherm. U kunt modi wijzigen door op de pictogrammen te drukken. Voor meer informatie over de items in het [Home]-scherm, zie Gebruik van het [Home]-scherm (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel).

Schermafbeelding bedieningspaneel

Afhankelijk van de verificatie-instellingen zijn er twee soorten [Home]-schermen:

U kunt het [Home]-scherm aanpassen zodat navigeren door het menu gemakkelijker wordt. Het standaard [Home]-scherm en het [Home]-scherm van een gebruiker kunnen afzonderlijk worden aangepast. Om het standaard [Home-scherm aan te passen, gebruikt u de knop [Programmeren], Gebruikerstools of Web Image Monitor. Om het [Home]-scherm van een gebruiker aan te passen, gebruikt u de knop [Programmeren] of Web Image Monitor. De volgende inhoud kan worden aangepast:

Opmerking

• Afhankelijk van de apparaatinstellingen kan het [Home]-scherm van een gebruiker niet gebruikt worden. Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

• Wanneer u het [Home]-scherm van een gebruiker aanpast, wordt de inhoud van het standaard [Home]-scherm niet gewijzigd.

• Wanneer u het standaard [Home]-scherm aanpast nadat u het [Home]-scherm van een gebruiker heeft gemaakt, worden de reeds geregistreerde instellingen voor het [Home]-scherm van de gebruiker niet gewijzigd.