Een afbeelding weergeven op het [Home]-scherm met behulp van de Gebruikersinstellingen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

Om een afbeelding te laden met behulp van de Gebruikerstools, slaat u de afbeelding op een SD-kaart op.

VOORZICHTIG

• Houd SD-kaarten of USB-memorysticks buiten bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een SD-kaart of USB-memorystick inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.

Geef als volgt een pad en naam voor het bestand op:

Bestandspad:

(root):\custom_ui\image

Bestandsnaam:

insert

1Plaats een SD-kaart in de mediasleuf.

Voor meer informatie over de procedure voor het plaatsen van een SD-kaart, zie Een SD-kaart plaatsen.

2Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

3Druk op [Home bewerken].

4Druk op [Afb. invoegen op Homescherm].

5Druk op [Afb. invoegen op Homescherm].

6Druk op [OK].

7Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

8Verwijder de SD-kaart.

Voor meer informatie over de procedure voor het verwijderen van een SD-kaart, zie Een SD-kaart verwijderen.

Opmerking

• Om een afbeelding te verwijderen, drukt u op [Afb. verwijderen v. Home-scherm] in stap 5.