Een afbeelding weergeven op het [Home]-scherm met Web Image Monitor (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

1Start Web Image Monitor op.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

2Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

3Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Home-scherm van apparaat beheren].

4Klik op [Instellingen Home-scherm].

5Klik op [Afbeelding invoeren] in het vak [Afbeelding invoeren].

6Klik op [Bladeren] en selecteer een bestand.

7Klik op [OK].

Opmerking

• Om de afbeelding te wijzigen, klikt u op [Andere afbeelding selecteren] in stap 5, waarna u een nieuwe afbeelding selecteert.

• Om de afbeelding te verwijderen, klikt u op [Afbeelding verwijderen] in stap 5, waarna u twee keer op[OK] klikt.