Het standaard [Home]-scherm herstellen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

Om het standaard [Home]-scherm te herstellen, gebruikt u de Gebruikerstools. Wanneer het standaard [Home]-scherm wordt hersteld, keren de instellingen terug naar hun fabrieksinstellingen.

Om het beginscherm [Home] van de gebruiker te herstellen, gebruikt u Web Image Monitor. Wanneer het beginscherm [Home] van de gebruiker wordt hersteld, keert de instelling terug naar het standaard [Home]-scherm.

Opmerking

• Wanneer er softwaretoepassingen geïnstalleerd zijn, worden de toepassingspictogrammen niet verwijderd, ook al worden de standaardwaarden van het [Home]-scherm hersteld.