Een pictogram verwijderen van het [Home]-scherm (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Verwijder ongebruikte functie- of snelkoppelingspictogrammen. U kunt alleen pictogrammen en snelkoppelingen die u gebruikt weergeven.

1Druk enige tijd op het pictogram dat u wilt verwijderen.

Het prullenbakpictogram wordt weergegeven in de rechterhoek van het scherm.

2Sleep pictogrammen naar de prullenbak om ze te verwijderen.

Opmerking

• Zelfs als een functiepictogram of een snelkoppelingspictogram naar een programma wordt verwijderd in het [Home]-scherm, wordt het programma of de functie niet verwijderd.