Het [Browser]-scherm gebruiken

Belangrijk

• De communicatie tussen de internetbrowser en de server kan onderschept worden of er kan geknoeid mee worden. Als u persoonlijke informatie of andere belangrijke informatie invoert, codeer de communicatie dan door SSL in te schakelen. Als de communicatie gecodeerd wordt, begint de URL met "https" en de kleur van de URL-balk verandert. Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het inschakelen van SSL.

• Als u wilt controleren of een website authentiek is of niet, controleert u of de URL op het servercertificaat en in de adresbalk hetzelfde zijn. Voor meer informatie over hoe u een servercertificaat kunt weergeven, zie Het servercertificaat weergeven.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Terug]

Geeft de eerder weergegeven internetpagina weer.

2. [Verder]

Geeft de internetpagina weer die getoond werd voor u op [Terug] drukte.

3. URL-balk

Geeft de URL weer van de huidig weergegeven internetpagina.

4. [Invoeren]

Druk op deze toets om een URL in te voeren van een internetpagina die u wilt bekijken.

5. Tekstvak

Druk hierop om het toetsenbord weer te geven op het scherm. U kunt hier tekst invoeren.

6. [Bijw.]

Hiermee kunt u de pagina updaten die wordt weergegeven.

7. [Annuleren]

Hiermee kunt u de pagina annuleren die wordt gedownload.

8. [Illustratie van bedieningspaneel]

Druk hierop om de weergave-instellingen voor internetpagina's te wijzigen en de instellingen van de browserfunctie te controleren. Voor details, zie De weergave-instellingen van internetpagina's wijzigen, De proxy-server opgeven, Cookies beheren en Het servercertificaat weergeven.

9. Scrolltoetsen

Hiermee kunt u door een pagina bladeren. Gebruik deze functie om het gebied dat zich buiten de huidige weergave bevindt te bekijken.

10. [Afdrukken]

U kunt de weergegeven pagina afdrukken. Voor meer informatie, zie Internetpagina's afdrukken vanaf het display.

11. [Favorieten]

U kunt vaak gebruikte internetpagina's toevoegen aan Favorieten en deze eenvoudig oproepen. Voor meer informatie, zie Vaak gebruikte internetpagina's registreren onder uw Favorieten.