Vaak gebruikte internetpagina's registreren onder uw Favorieten

1Roep de pagina op die u wilt registreren.

2Druk op [Favorieten] in de linker hoek onderaan het scherm.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Selecteer het tabblad [Algemene favorieten] of het tabblad [Favorieten per gebruiker].

4Druk op [Nieuw progr.].

5Druk op [Wijzigen] en geef vervolgens de nieuwe instellingen op.

Schermafbeelding bedieningspaneel

• Titel

Geef een naam op voor de internetpagina die u registreert onder uw Favorieten.

• URL

Toont de URL van de geregistreerde internetpagina.

• Standaard HTTP-verzoekmeth.

Geef de verzoekmethode voor de webserver op. Selecteer [POST] wanneer de gegevens van het apparaat naar de webserver worden gezonden. Selecteer [GET] wanneer aan de webserver wordt gevraagd de gegevens om naar het apparaat te zenden.

6Druk op [OK].

7Druk op [Afsluiten].