Het servercertificaat weergeven

U kunt het servercertificaat weergeven voor de server die de internetpagina beheert die u oproept.

1Druk op Illustratie bedieningspaneel.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Servercertificaat].

3Controleer [Certificaat-ID], [Uitgever], [Uitgegeven aan] en [Geldigheidsperiode].

4Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Om het certificaat voor de bovenliggende server weer te geven, drukt u op [Ga naar bovenste server]. Om het certificaat voor de onderliggende server weer te geven, drukt u op [Ga naar onderste server].

• Het servercertificaat kan worden weergegeven als u naar de website gaat die servercertificaten uitgeeft.