De proxy-server opgeven

Wanneer u een proxy-server gebruikt om verbinding te maken met een server, voert u de volgende instellingen uit.

Deze procedure is niet noodzakelijk als u geen proxy-server gebruikt.

Als gebruikersverificatie is ingeschakeld, kunnen instellingen in [Illustratie bedieningspaneel] worden geconfigureerd voor elke log-in gebruiker.

1Druk op Illustratie bedieningspaneel.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Proxy-server gebruiken].

3Druk op [Aan].

4Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolgende], druk op [Wijzigen] voor de volgende items en geef de instellingen op.

Schermafbeelding bedieningspaneel

• Proxy-servernaam

• Proxy-poort

• Proxy-gebruikersnaam

• Proxy wachtwoord

• Uitzonderingsadressen

5Druk op [OK].

6Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• Als u de proxyserver niet gebruikt, drukt u in stap 3 op [Uit].