Käyttäjätunnuksissa ja salasanoissa käytettävät merkit

Seuraavia merkkejä voidaan käyttää käyttäjätunnuksissa ja salasanoissa. Nimissä ja salasanoissa erotellaan isot ja pienet kirjaimet.

Sisäänkirjautumisnimi

• Ei saa sisältää välilyöntejä, kaksoispisteitä tai lainausmerkkejä.

• Ei saa koostua vain numeroista, eikä kohtaa saa jättää tyhjäksi.

• Pituus enintään 32 merkkiä.

Salasana

• Salasanan enimmäispituus pääkäyttäjille ja järjestelmänvalvojille on 32 merkkiä, käyttäjille 128 merkkiä.

• Salasanassa käytettävien merkkien tyypille ei ole rajoituksia. Turvallisuussyistä suositellaan, että luot salasanan, joka muodostuu isoista tai pienistä merkeistä, numeroista ja symboleista. Monesta merkistä muodostuva salasana on vaikeammin arvattavissa.

• [Laajennettu turva] -kohdan [Salasanakäytäntö]-kohdassa voit määrittää salasanan, joka muodostuu isoista tai pienistä merkeistä, numeroista tai symboleista, samoin kuin salasanan merkkien minimimäärän. Lisätietoja salasanakäytännön määrittämisestä, katso Laajennettujen turvatoimintojen määrittäminen.