Pääkäyttäjien tallentaminen ja vaihtaminen

Jos pääkäyttäjän todennus on käytössä, on suositeltavaa valita eri pääkäyttäjiksi eri henkilöt.

Pääkäyttäjän tehtävien jakaminen helpottaa kunkin pääkäyttäjän tehtävien hoitamista, ja samalla myös estetään luvattomat pääkäyttäjätoiminnot. Pääkäyttäjän oikeudet voidaan myöntää enintään neljälle pääkäyttäjäksi rekisteröidylle käyttäjänimelle (pääkäyttäjät 1–4).

Pääkäyttäjän oikeuksia voi muuttaa vain pääkäyttäjä, jolla on tarvittavat oikeudet.

Varmista, että määrität kaikki pääkäyttäjien oikeudet siten, että kukin oikeus on määritetty vähintään yhdelle pääkäyttäjälle.

Lisätietoja sisään- ja uloskirjautumisesta pääkäyttäjän todennuksella, katso Pääkäyttäjän sisäänkirjautuminen ja Pääkäyttäjän uloskirjautuminen.

1Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä käyttöpaneelilta.

2Paina [Järjestelmäasetukset].

3Paina [Pääkäytt. työkalut].

4Paina [AlanuolinäppäinSeuraava].

5Paina [Tallenna/muuta pääkäyttäjä].

Käyttöpaneelin näyttö

6Paina määritettävän pääkäyttäjän rivillä [Pääkäyttäjä 1], [Pääkäyttäjä 2], [Pääkäyttäjä 3] tai [Pääkäyttäjä 4] ja valitse [Muuta].

Käyttöpaneelin näyttö

Kun yhdelle henkilölle annetaan vain yhden pääkäyttäjän oikeudet, valitse yksi pääkäyttäjä jokaisesta luokasta kuten alla.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat yhdistää useita pääkäyttäjän oikeuksia, anna useita pääkäyttäjän oikeuksia yhdelle pääkäyttäjälle.

Jos haluat esimerkiksi antaa laitteen pääkäyttäjän ja käyttäjien ylläpitäjän oikeudet [Pääkäyttäjä 1]:lle, valitse laitteen pääkäyttäjän ja käyttäjien ylläpitäjän riveillä [Pääkäyttäjä 1].

7Valitse [Muuta] kohdassa Sisäänkirjautumisnimi.

8Anna käyttäjänimi ja paina [OK].

9Paina [Muuta] kohdassa Salasana.

10Anna salasana ja paina [OK].

Luo mahdollisimman vahva salasana noudattamalla salasanakäytäntöä.

Lisätietoja salasanakäytännöstä ja sen määrittämisestä, katso Laajennettujen turvatoimintojen määrittäminen.

11Vahvista salasana syöttämällä se uudelleen ja paina [OK].

12Paina [Muuta] kohdassa "Salauksen salasana".

13Syötä salauksen salasana ja paina [OK].

14Vahvista salaussalasana syöttämällä se uudelleen ja paina [OK].

15Paina [OK] kaksi kertaa.

Kirjaudut ulos automaattisesti.