Pääkäyttäjän todennuksen määrittäminen Web Image Monitorilla

Laitteelle voidaan kirjautua myös Web Image Monitorilla ja muuttaa pääkäyttäjän asetuksia. Lisätietoja sisään- ja uloskirjautumisesta pääkäyttäjän todennuksella, katso Pääkäyttäjän sisäänkirjautuminen ja Pääkäyttäjän uloskirjautuminen.

1Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä Web Image Monitorilla.

2Valitse [Laitehallinta] ja [Kokoonpano].

3Valitse kohdassa Laiteasetukset joko [Pääkäyttäjän todennuksen hallinta] tai [Tallenna/muuta pääkäyttäjä].

4Muuta haluttuja asetuksia.

5Kirjaudu ulos.

Huom.

• Lisätietoja Web Image Monitorista, katsoWeb Image Monitorin ohje.