Handmatig kiezen

Neem de hoorn van de externe telefoon van de haak en kies het nummer. Indien u een stem hoort aan de andere kant, kunt u een normaal telefoongesprek voeren.

Voor het gebruik van deze functie is een externe telefoon vereist.

Deze functie is niet beschikbaar voor de optionele extra G3-lijn, internetfax, IP-fax en verzending naar e-mailadressen/mapbestemmingen.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Neem de hoorn op.

U hoort de kiestoon.

3Kies het nummer.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het apparaat kiest direct het nummer.

Wanneer u zich vergist, plaatst u de hoorn terug en probeert u het opnieuw vanaf stap 2.

4Wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht en u een hoge pieptoon hoort, drukt u op de [Start]-knop om het faxdocument te verzenden.

Als aan de andere kant iemand opneemt, vertelt u de ander dat u een faxdocument wilt verzenden (en dat de fax moet worden ingeschakeld).

5Leg de hoorn op de haak.

Voor het annuleren van een verzending drukt u op de [Stop]-knop en verwijdert u de originelen.

Opmerking

• Zie Het adresboek gebruiken om bestemmingen op te geven voor informatie over het selecteren van een bestemming in het Adresboek.

• Het apparaat werkt niet in de slaapstand, zelfs niet als u de hoorn van de externe telefoon optilt. Om het apparaat te gebruiken, moet u de slaapstand verlaten.

• Pictogram regio B icon(voornamelijk Noord-Amerika)
    U kunt de optionele handset ook als een externe telefoon gebruiken.