Direct kiezen

Met de functie Direct kiezen kunt u bellen terwijl u via de ingebouwde luidspreker kunt meeluisteren.

U kunt zo tijdens het verzenden van een fax de verbinding controleren.

Deze functie is niet beschikbaar voor de optionele extra G3-lijn, internetfax, IP-fax en verzending naar e-mailadressen/mapbestemmingen.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [Dir.kz.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

U hoort een lage toon via de interne speaker.

Wanneer u deze bewerking wilt annuleren, drukt u opnieuw op [Dir.kz.].

3Kies het nummer.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het apparaat kiest direct het nummer.

Als u zich vergist, drukt u op [Dir.kz.] of op de [Reset]-knop en probeert u het opnieuw.

Druk op [Vol...] om het scherm [Geluidsvolume aanpassen] weer te geven en druk daarna op [Harder] of [Lager] om het volume van direct kiezen aan te passen.

4Wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht en u een hoge pieptoon hoort, drukt u op de [Start]-knop.

Voor het annuleren van een verzending drukt u op de [Stop]-knop en verwijdert u de originelen.

Als u een externe telefoon op het faxapparaat heeft, kunt u met de andere partij spreken indien u een stem hoort. Wanneer u een stem hoort voordat u op de [Start]-knop heeft gedrukt, neemt u de externe telefoon op en vertelt u de ontvanger dat u een faxdocument wilt verzenden (en vraag hen om naar de faxmodus over te schakelen).

Opmerking

• In bepaalde landen is deze functie niet beschikbaar.

• Zie Het adresboek gebruiken om bestemmingen op te geven voor informatie over het selecteren van een bestemming in het Adresboek.

• Pictogram regio B icon(voornamelijk Noord-Amerika)
    U kunt de optionele handset ook als een externe telefoon gebruiken.