Het adresboek gebruiken om bestemmingen op te geven

Wanneer bestemmingen in het adresboek geprogrammeerd zijn, kunt u een bestemming opgeven door een bestemmingstoets te selecteren in de bestemmingslijst.

De geprogrammeerde naam verschijnt op de bestemmingstoets.

U moet een bestemming van tevoren in het adresboek registreren.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het registreren van faxbestemmingen of IP-faxbestemmingen.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het registreren van internetfax- en e-mailbestemmingen.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het registreren van mapbestemmingen.

Wanneer u een e-mailbestemming registreert, selecteert u [E-mail / Internet faxbestemming] voor [Gebruik E-mailadres voor].

1Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-fax, internetfax, e-mail of map als type verzending.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de toets waaronder de gewenste bestemming geprogrammeerd is.

Wanneer u bijvoorbeeld "Kantoor New York" wilt opgeven, dat is geprogrammeerd onder "LMN", drukt u op [LMN].

3Druk op de bestemmingstoets waaronder de gewenste bestemming geprogrammeerd is.

Als de gewenste bestemmingstoets niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] en [Pijl-omlaag] om door de lijst te bladeren.

U kunt de selectie annuleren door opnieuw op de geselecteerde bestemmingstoets te drukken. U kunt ook op de [Wissen]-knop drukken om de selectie te annuleren.

Als u meer bestemmingen wilt selecteren, herhaalt u stap 2 en 3.

Opmerking

• Het menu Faxeigenschappen heeft een gebruikersparameter (schakelaar 17, bit 2) waarmee u het apparaaat zodanig kunt configureren dat de gebruiker op de toets [Toev.] moet drukken telkens wanneer hij of zij een bestemmingstoets indrukt. Hierdoor wordt voorkomen dat gebruikers per ongeluk documenten verzenden naar de verkeerde bestemming. Zie Parameterinstellingen.

• Om de inhoud van de bestemmingstoetsen te controleren, drukt u de bestemmingslijst af via 'Adresboek afdrukken: Bestemmingslijst' onder Systeeminstellingen. Voor nadere details over de afdrukmethode, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.