De inhoud van een gescand origineel controleren (voorvertoning vóór verzending)

Deze kan niet worden gebruikt in combinatie met de volgende functies:

1Plaats het origineel en geef vervolgens de gewenste scaninstellingen op.

Geef de instelling [Origineelrichting] correct op. Als u dat niet doet, wordt de afdrukrichting boven/onder van het origineel niet correct weergegeven in de voorvertoning.

Zie De richting van het origineel instellen voor meer informatie over elke instelling.

2Druk op [Voorvertoning].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.

4Controleer de voorvertoning.

• Druk op [Uitzoomen] of [Inzoomen] om de voorvertoningsafbeelding te vergroten of te verkleinen.

• Druk op [] [] [] [] om door de voorvertoningsafbeelding te scrollen.

• Druk op [Veranderen] onder [Bestand weergeven] om een ander geselecteerd bestand weer te geven.

• Druk op [Veranderen] onder [Pagina weergeven] om een andere pagina weer te geven.

Om het verzenden te starten, drukt u op [Verzenden].